kawan.sahabat.

awk2.. tenkiu sbb clik =)

awk2..tenkiu sbb clik =)

Tuesday, October 26, 2010

entah....

salam ...
x taw ape perasaan hari ni..
sebenarnye 2 hari lepas best sgt
g celebrate besday mr right n then g picnic 
n lepak dgn bdk2 kelas..mmg seronok
tp tah ape lak skrg..knp ada perasaan cm ni..
juz nk mintah maaf kalu hari ni termoody
erm..:( ase cm nk tukar name blog ni sadness or hopeless...
b4 tulis blog ni da jnji x mau tulis yg sediy2 coz
bg aku kesedihan 2 x perlu d kongsi dgn sume..
biar aku pndam ..n kesakitan akan terubat sendiri dgn masa..
btul ke cm 2?
status fb hari ni -
mempunyai tp x memiliki
ape mksud 2..kdg2 aku ase ada tp kdg2 tiada
mknanya aku x memiliki..
aku xada ape2 yg istimewa untuk d baggakan
tp thnx sgt to Allah coz bg aku family,sahabat n kekasih
yg wat aku semangat untuk terus hidup
ble ak gve up jer..sbb korang la aku cekalkan semangat
tq korang..aku syg korang..
sebenarnye aku ni x pndai nk meluah ape yg aku rasa
ada jgk kwn aku ckp..dye kdg2 x faham bace blog aku
x faham situasi n perasaan aku sebenar..
ape yg aku tulis ni..ada yg x jujur dye kata
ada perasaan yg stil aku simpan
erm..mmg betul..aku pk 2 3 kali b4 nk luah ape yg aku rasa
sbb aku tkt kata2 aku t akan mengguris hati sessiapa
aku da jnji da..kalu aku x puas hati dgn sape2 pn
aku xkn tulis dlm blog
aku x nk jdkan tempat ni medan nk luah rasa x puasa hati
bg aku lepas geram or mrh2 kat blog adalah 1 pekara yg sia2
x cool lgsung..hope aku xkn wat..kalu aku wat aku akan
tukar name blog ni..rejected or loser
waaa..byk da list name ni..
tp aku x nk jd loser..huhu
aku syg sgt sahabat2 aku
n syg dia
aku ase da byk kali kowt aku duk sebut mr right
tp tbe jer aku terpk..adakah aku ni mrs right
aku nk yg terbaik untuk aku tp aku x sedar aku bkn terbaik
tq sgt dia trima aku seadanya
n aku btl2 mintak maaf coz aku ni mmg snsetif
blh nangis tbe2 tnpa sbb
pelik tp benar..
maaf k...tp aku nk try wat dia hepi dgn aku
coz aku btl2 syg dia
kdg2 ada jgk perasaan nk g kelas 2 semata2 nk jmpa dia
bkn nk blaja sgt..even ms kat kelas aku bkn ckp sgt dgn dia
yela..t pe lak org ckp..asik nk bekepit jer..huhu
ok..situasi cm ni pn d gelar
mempunyai tp x memiliki
huuu..
yela..sbb aku ada boi 1 kelas
tp x leh setiap ms aku nk duk kepit dgn dye jer
dia kepunyaan bdk2 kelas jgk..so aku bkn la pemilik yg mutlak 
tah pape kan..kire cm tamak jgk la..huhu 
ok..dah kelaparan.. 
x mau emo2.. 
aku taw jap g kalu aku jmpa dye aku akn senyum jgk! 
:) dia mmg wat aku tenang 
n jap g aku nk g lepak2 bilik kwn..
xmau emo serang2 dlm bilik ni 
hohhohoho..

jom senyum  ^_^ 
ok sekian..


3 comments:

Ikmal Ikki said...

huuhuu..rilek..lumrah kehidupan ye jue

cheer up..(^_^)

AniS LyaNa said...

heee..pe kate ko komen2 kat blog ak bnyk2
hahahahaa :D

cik jue said...

ok tq ^_^
~ hahaha..t aku komen la anis oi