kawan.sahabat.

awk2.. tenkiu sbb clik =)

awk2..tenkiu sbb clik =)

Monday, October 3, 2011

frens, read this =)

Today.
 I want to confess, about feelings.... 

action that make u all misunderstanding...
ya .. minggu ni banyak kawan yang aku tegur.
.about attitude that I hate... 
mostly i  sent the message..
 privacy .. 
n bagi tahu .. i dont like diz .. i dont like that ..
. uh! ok .. my bad ..
 x cant hold all those thing ( attitude that i hate ) deeply..inside..
honestly... I criticize because I love you all ... 
 ... its up to u all to believe it or not

( kau pehal ckp bahasa penjajah? ) keh2

straight to da point :
1) aku x suka kalu aku datang bilik KAWAN. then dia buat bodo..aku ckp sorang...n dia trus je buat keje.. blh panggil KAWAN ke tu??? i wonder..... kalu tgh buzy juz bg tahu..'i bzy, we chat next time'..kan simple??

2) aku x suke KAWAN yang selalu buat muke emo. tp bile depan laki, boleh lompat2 mcm badan xada 1 pun lemak! ash...blh panggil KAWAN ke tu?? i wonder....

3) aku x suke KAWAN yang x reply msg aku. dengan sengajanya xnk reply.. msg yang betul2 aku tunggu.blh panggil KAWAN ke tu?? i wonder....

4) aku x suke..kawan yang x blh di ajak berbincang....

5) aku x suke gado lama2 dengan KAWAN. kite da besar, common la...x blh ke FORGIVE N FORGET?


ape yang aku x suke. selalunya aku bg tahu terus. tp hari tu ada sorang kawan gtaw aku yang cara aku salah. x semua orang blh terima teguran yang trus trang.... x semua orang sanggup ngaku salah...ok fine... x semua orang blh forgive n forget....


kalu u all yang terasa hati tu, bace entry ni. dah2 la k. aku mintak maaf. ( hulur 1 tangan ).. aku ngat u all blh terima teguran. rupanya jadi peperangan yang berpanjangan pulak...ash..-_-.....

mungkin aku jgk yang salah.berani2 la tegur aku. aku blh terima teguran kalu d tegur dengan cara yang elok =)


kawan seharusnya bersatu.


bila bersatu ..baru berjaya..=)




kromosome XX


ok la..nk tdo =)
p/s : true frens simply never clash =)

4 comments:

cikkurekure said...

tak buh pon gamba kami. sobs

kawan ke tu?

cik jue said...

syg...ni khas untuk kawan penang la... ada sikit konflik.
kawan kuantan dalam hati =))

sugar2 kapas strawberry said...

uhuhu.conflict dgn kwn?aisehhh.kdg2 diri ini pon terasa gak.time susah bru cri kita

cik jue said...

yela..x mampu nk jaga hati sume org..sobs2..