kawan.sahabat.

awk2.. tenkiu sbb clik =)

awk2..tenkiu sbb clik =)

Sunday, December 5, 2010

fenomena d mall yg menyakitkan hati

"kau kalu nk cari gaduh meh r sini!!"


jerit aku dalam hati...
hehe.
x baik marah2. kite nk jd cikgu kene sabar
( baik nyer aku skrg..haha)

x puas hati episod 1
aku nk cite 1 pekara je ni.n aku rasa korang2. gurl2 sume ni pn dah penah alami.mesti sakit hati kan ble sales girl dalam shop 2 wat mcm shop 2 dye punyer kedai jer dgn muke masam2. kite usik 1 baju dye lipat. usik ag. dye lipat.ey? kau pehal. ni membuatkan aku rasa makin nk wat sepah. aku bukakkn lipatan sume baju even aku x nk bli.
hahaha ( gelak jahat )( dnt try diz at home)

 x puas hati episod 2
1 ag. aku nk try la 1 baju.mmg nk bli tp adat wanita melayu terakhir kene bli dgn hati2
nanti x muat? haa. melalak la dikau kat bilik
( things dat u buy cannot returnable ) da ciap tulis kat resit 2
adat wanita melayu terakhir jgk la. da duk dalam fitting room 2 msti la lame sikit
da ciap cube . msti la kene touch up2 sikit kan.tgk tudung maintain d tempat asal nyer. baru blh kuar dr fitting room.x gitu? tipu x pnh wat ;p
nk d jadikan cite. aku try la baju 2. dlm 10 minit je la kowt tibe2. ada org ketuk2 pintu. tok!.tok! begitu bunyi nyer..aku mls layan r. ngat bdk2 kecik men2..tp dye ketuk ag tok! tok!
hati ku tertyn2. lantas aku membuka pintu dgn muke separuh tidak puas hati. taw x cm ne muke x puas kati? " "aee. x blh lame2 dlm fitting room" kate sales girl 2. " owh yeah " jwb ku dgn senyuman SINIS. aku ttp smula pintu sbb x puas hati ag dgn tudung aku. bile rasa tudung sudah sempurna. baru aku kuar. aku juga nampak sales girl 2 dgn kwn nyer sudah mula mengumpat aku ...sambil gelak2..
2 je. x puas hati la. kalu cina xpe. tp cina kdg2 taw jgk hormat org. ni melayu lak. + gedik2. hah! myampah i..aku taw la ko penat wat keje. tp gaji ko xkn naik pn kalu cari pasal dgn aku. tidak juga turun kalu x cari pasal dgn aku..x perlu la bg taw menda ni berlaku kat mane. name shop dirahsiakan.....aku berjalan ke kaunter n membayar kemeja 2. dpat plastik oren brands outlet.tamat. name shop d rahsiakn. 

aku x kisah kene tgur. tp aku x puas hati dye cm belagak cm shop 2 dye punyer jer. + jgn wat gelak2 manja depan aku sbb aku x ada nfsu kat pmpuan. ini adalah serius. pliz take note.

aku lg suke bli baju or barang2 yg sales girl dye peramah. + x kisah aku tgk2 n wat sepah kedai dye even aku xnk bli barang. kdg2 dr rasa xnk bli jadi nk bli coz sales girl  dye peramah + x sombong + bg discount =))

esok aku nk g kuar lagi... =)
nk wat sepah d kadai yg sama. padan muka..kekekeh 




* blog koranag ada shout box x? yg chit caht box 2
aku rasa nk add jgk la 2 kat blog aku.

* ramai yg follow aku tp x tgl jejak.
korang da follow tgl la jejak. sng nk g visit blog korang jgk =))





*gudnite. sleep well.





4 comments:

cikkurekure said...

eps 1 : mmg r xleyh try sepah2kn baju kat umah. nk kne sepak ngan mak ak, xpon nk kne buang baju kat lori ijau 2 buatla. haha

eps 2 : minah 2 jeles r kot ngan kau. haha tp yg peliknye kau buat pe lme2? 10 mnit? berak pe. haha

nak chatbox? jom2

jz_meant said...

1)SOKONG GILA buat cm tu........aku pun prnh buat cm tu gak....MENYAMPAH gila.......cm diorg punya kdai ak....huishhh
2)dia dengki la.....dia x bleh msuk fttg room tu la coz dia kn krja......tu yg main jeles kt org tu.....

wani said...

wahhhh kak jue. sokong2 ohh!!

cik jue said...

cik kekura ~ aish, bk baju, try baju baru, nk pakai balik baju. msti lahlbh 10 min..hehe. nk repair tudung ag..x pnh hayat org tgur aku lame dlm fitting room

jz ~ btul kan. mmg menyampah

wani ~ yeah =)) ada sokongan d situ. tq.hehe