kawan.sahabat.

awk2.. tenkiu sbb clik =)

awk2..tenkiu sbb clik =)

Wednesday, November 24, 2010

geng cendawan vs cigu shida ..uh!

salam

first skali nk tyn sape x knl geng cendawancikgu shida ?
hehe..rasa nyer sume dah knl
kire dah cm entry basi kowt kalu aku bru nk tulis pasal dye org ni..
tp mmg la ..mcm cendawan tumbuh selepas ujan
mcm2 mende pelik je kat fb/ malaysia skrag ni
rasa dah mcm kat hollywood.
(music : ur love is my drug  )

awal bulan dulu sume sibuk pasal cite 2 alam.
aku pn sibuk menyebuk jgk. sbb nk taw dapat x 40 juta??
then. masa 18 nov ada la jgk kwn2 ku g tgk
siyes x sangka ada jgk nk g tgk
hak2..x salah. juz pelik
sbb aku tgk review cite 2 pn cm x best
telemovie ag best kowt. tp sbagai manusia kene respect hak org
yer..hak individu nk g tgk cite ape kat wayang.. bkn duit aku pn =))

skrang ni heboh pasal cikgu shida
pe kes lah dgn cikgu syida ni.
pelakon 3 alam kah ??
dgr kata dye ni cikgu bi.
 dah lame jgk dgr cite pasal cikgu ni yg sk buat video miming kat u tube
ada prob ker? aku x kisah sgt. lntak la coz pekara biase masukkn video kat u tube
tp cikgu shida ni maybe spesel
kat fb sume duk ckp pasal dye lak.
hahaha..td fes tyme dalam ketidakkisahaan aku
akhirnya aku tgk gak video dye  ( yg latest la kowt)
* kowt : bermakna im not sure
dye wat miming lagu kalau berpacaran
aku tgk pn sbb member letak link kat fb

perasaan ms aku tgk lagu 2 :

 30 saat pertama : pelik

minit pertama : ketawa + hebat

saat ke 90 : terpana + pelik + biar betul

saat terakhir video : siyes. cm x sngka ape aku dah tgk

korang dah tgk dah? ok kalu tgh marah jgn tgk. kalu cool sila tgk.


pendapat ikhlas dr aku :

_ dia wat video ni x salah. aku ase kalu org laen wat xada spa nk masuk cm pur pn. yg jadi isu nye sbb dia ni cikgu. so ramai la yg x puas  hati sbb cikgu wat video pelik2 cm ni + dia cikgu pmpuan . tp byk wat style cm laki.

_x dapat d nafikan video dye yg latest ni ok la . siap ada 3 characters lg 2. thumb up! hak2. msti kat skol dye jd penaung kelab lakonan. kih2

_org malaysia masih berpegang pada adat ketimuran. so ble pmpuan acting cm ni. not nice la kan.tp kalu korang g kat page dye ( xtaw fake ke x ). dia siap tulis lg "Pedulikan apa orang nak kata! kau boleh?"  haha. terbaik.cnfident beb! mmg aku x blh wat cm dia.

_aku harap lepas ni aku x  tgk dah video dye. knp? haha. sbb aku ni byk dosa. xnk tmbah dosa dah =p
(faham kn..hik2 )

_yg x sk dye x yah la nk wat page benci dye lak. sbb aku rasa dye ni manusia yg  over confident kat diri sendiri mcm cendawan 2 cm dr rozmey 2. ckp la pape pn. dia x kisah kowt. sbb ada jgk peminat dye. siap request lagu lg untuk dye miming.
n aku rasa same la mcm dr rozmey. kalu x dapat 40 juta pn dye akn wat muvie lg. tah lepas ni dr rozmey nk wat filem 3 alam lak..hak2.. korang nk cakap per. duit dye. dye punye pasal..(^_^)

_ mungkin kah ramai lagi yg ingin menunjuk kebolehan masing2?? nantikan. inilah ni panggil Malaysia boleh =) 

ni pendapat aku jer. kes dr rozmey aku xleh nk bg pendapat sbb aku x tgk cite 2 alam. n xada niat pn nk tgk. aku bkn x minat cite melayu. minat jgk. x caye tyn mr right =) filem farid kamil sume aku tgk=))
 

 * 2 alam atau 3 alam. siyes aku xkn g tgk. =))

sup cendawan. lame x makan

10 comments:

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) lawak2. yg waka2 2 starting pon mcm ntah ape2 j. hakhak ^^

Saed Ramadhan said...

macam2 zaman sekarang. ingat sapa laa tadi gang cendawan.

tapi bab cigu shida? cikgu ka dia tue? nampak sangat aku tak tau update terkini.. bagus juga aku tak tau dari tau..

lain orang lain caranya..

D.MasterMind said...

konfirm ke shida tu cekgu? xda plak die penah ckap~

FaNaRa said...

jue, sedapnya cup cendawan. jue masak ke? huhu.
psssttt..nampak org tu dating time nak balik..hihik.

cik jue said...

zeri ~ lawak + pelik. tp benar hik2

saed ~ kdg2 mmg bgus xtaw dari taw. =))

master mind ~ u lg master kn..hehe. im not sure la. kat u tube ckp dye ni mmg cikgu.

kak fanara ~ (~_~) blushing...hik2
pic 2 goggle yg masak =))

nurul huda said...

anda ditag :D
sila datang ke blog saya :D

syazwa said...

comel cndawan ko..hee. ye a..ak tiap2 mlm teman adik ak stdy taw. hee.

FaNaRa said...

haiii...malu2 lak..comey. hehe.

cik jue said...

huda ~ ok. tq =)

syazwa ~ best la dpt teman..ayu duk hostel..hehe..hostel ko dlu ;p

kak fanara ~ hehe =))

Tomato Gurl's Life said...

sokong point cik jue dlm entry ni esp part dah byk dosa tak nak tmbh dosa lg..hehe...sbb cik tom mmg xsuka pada ke2-2 org ni.. ;)