kawan.sahabat.

awk2.. tenkiu sbb clik =)

awk2..tenkiu sbb clik =)

Saturday, October 16, 2010

sAme2 BAhaGia...

pg ni bgun awal coz mlm td pas solat tdo trus ..pkul 10 kowt..so pg ni dah x ase la mgntuk..seperti biase mate trpandang akn laptop yg tersadai d atas meja ( btul ke guna 'tersadai'?? )
sbelum buka lptop aku pn panaskan air dalam heater..nk tgu air masak 2, aku landing jap atas katil....tibe2...nset pn menyanyi..aku tersenyum ( ^_^ )..mr right col..borak2 jap dye ckp nk tdo.. t kalu borink2 kejut la dye..
~ xpe la..aku pn ckp ok..biar la dye tdo lame skit mlm td msti struggle men PES...
~ xy = ingin d fahami..hehe 

roomate aku tbe2 bgun secara mengejut ( mmg dye sk bgun g2..hehe )..bgun je trus ambik bekas mandi g mandi...aku taw ni msti nk kuar tglkn aku ..huhuhu :(
aku pn trus la dgn niat aku awl2 td..aku bk la lptop..biase la menda petama aku tgk msti la fb..even aku taw awl2 pg hari sabtu ni mane r ada org on9 sgt..mmg masa ni x masyuk lgsung...tgk2 la ada la 20 org on9....mmg x masyuk...

lalu dgn keadaan yg tidak msyuk itu, aku pn berkeliaran di alam maya itu..tgk2 pic kawan2..gelak2 kat komen2 org..tgk video yg d tag..n aku terhenti kat 1 blog femes ni..blog realiti konspirasi..( kwn2 aku pn mmg ketagih bace blog ni...amat2 best..congrate bro! )..aku pn bace la blog 2 dgn amat tidak serius..tibe2.......................
aku trpandang akn 1 komen dr blogger yg penah aku kenali..erm..pmpuan yg pnh aku kenali dulu...aku tersenyum kelat ( taw x cm ne senyum kelat??? hehe )..aku clik kat name dye..then menjelajah kat fb dye..ushar2 tgk pic dye..betul la..dye la pmpuan yg aku knali dulu...aku tgk pic dye dgn boifren dye..bahagia..bgus la kalu dye pn bahagia..n yang paling bgus..kami x lagi berkongsi lelaki yg sama..

korang nk taw x sape pmpuan ni..ni cite lame..lbh kurang 3 thun lalu..lame dah pn..biase la jiwe mude men minat2 kat org..ada 1 mamat ni ( name d rhsiakan ) ckp la dye minat kat aku..aku ni x ada perasaan..dah minat 2 minat je la kn..tp dye cm serius sgt..wat baik kat aku l pe la...aku pn lyn dye baik2..tp tbe je sebulan kemudian dye kate dah x sk kat aku..sk kat org laen..sk kat pmpuan ni..( pmpuan d atas )..aku relax lg....tp biase la jiwa muda..jeles la gak even x cinta..paling sakit ati dye banding2 kan aku dgn pmpuan 2 ..aku plg benci ble d bandingkn mmg agak %&##hga!@#..la...pmpuan 2 wat cm biase jer..aku pn redha la....abg aku ckp kumbang bkn sekor..besepah..hehe...3 bulan kemudian aku dgr pmpuan 2 x sk kat dye...tgl kan dye plak..haha ..padan muke ..u R LOSER!!!
:)...CITE TAMAT...

~ yg ni kisah lame..zaman bdk2..cinta pn cop2 je..aku sk ko..ko sk aku...2 je..xada melibatkan hati or fikiran yg agak waras..tp sekrang aku x perlu dah nk jeles kat sape2 ag..aku bahagia sekrang dgn mr right..n pmpuan 2 pn bahagia dgn boifren dye..
si jantan durjana 2 aku x taw la cm ne hidup dye skrg..yg penting dye seorang LOSER yg x berjaya dlm cinta..haha ;p
dari kiri : the loser,dat girl, her boifren, me myself, my mr right :)

* kaum adam yg sk men kn hati org insaf la cpt2 k..jgn smpai korang d gelar loser..hehe
 

4 comments:

cikkurekure said...

weyh sape?

cik jue said...

hehe...ko taw org nyer...

syamin ariffin said...

Min= sungguh sadiss dan tragisss..haha..Jue cayalahHH!!

cik jue said...

hehe...sadiss no more :)
hepi sudah skrg..;)