kawan.sahabat.

awk2.. tenkiu sbb clik =)

awk2..tenkiu sbb clik =)

Friday, June 10, 2011

hal dlm fb. ( untuk perempuan )

salam..

this 2 week. mcm2 cite. tp xada masa nk tulis.
erm..actly xada masa rajin nk menulis..huhu ( kebenarannya )
nk wat short entry untuk hari2 yg best dlm minggu ni. (maybe next week )

tgk kat fb. ramai sgt girls2 yg marah bile another girls tulis pasal pkwe de all.
erm.. aku x masuk campur. coz..tu hak masing2.
kalu sakit mata n hati tgk, juz remove fren..simple =)
aceceh..ckp mcm aku je girl tu kn...haha...

xade lah. mmg la xptt u all nk show 1 dunia yg u all da ada pkwe
tp agak2 la kan..org lain ada pkwe jgk..
( aku pn ada pkwe , ckp sambil menjerit ) haha...

nk dipendek kn cite.
1- kalu ada pkwe, jgn heboh 1 dunia coz pakwe u all xada la hot sgt. ( haha )
2- kalu ada pakwe, jgn la upload byk2 pic kat fb tu..nanti kuar kat home org lain. org lain akan myamapah n cakap ' x hot pn pkwe lu..' ( hahaha )
3-kalu ada pakwe, jgn puji2 sgt pakwe u all kat fb coz nanti ada playgirl akn ngorat pkwe korang. padan muke...huhu

4-korang yg sakit hati tgk girl puji2 pakwe dia org. x yah sakit hati dah. ..juz remove. clean n clear..=)


ok nite =)

* slalunya org yg xsk tgk girl puji laki ni, dia xada pakwe..
mungkinkah mereka jeles kerana xada pkwe.... ( menjadi tnda tyn.....................) huhu

2 comments:

syafiqahsamsuddin said...

crius xtau nk ckp ape ble bc entri ni,hahahahahaha....

Alkisah said...

nak ajinamoto skit bleh

5. kalau pakwe korang muka jambu/macho /hensem badan tough.. kurangkan upload gambar dia sorang2.. upload gambar berdua tapi jangan banyak sangat.. takut kawan2 u all kebas.. kekeke..